ПОЧИТАЙ ДИТИНІ КАЗКУ

 Понеділок, 13 березня 2017 року

10 березня у Муніципальній бібліотеці ім. А. Добрянського буковинські пластуни провели дуже цікаве дійство «Почитай дитині казку». Захід був для тих, хто хочете більше часу проводити зі своєю малечею, хто цікавиться сучасними дитячими авторами та любить книгу, хто прищеплює любов до всього справжнього ще змалку і просто всіх небайдужих.


Така зустріч дала змогу об’єднати дітей та батьків, разом провести час за читаннями цікавих історій, серед книг і цікавих людей. Завдяки дитячому арт-видавництву «Чорні вівці» ("Книги ХХІ"), всі присутні мали змогу придбати новенькі дитячі книги, а також почитати гуртом «Фантастичні історії на добраніч» від Ервіна Мозера. До того ж у Муніципальній бібліотеці ім. А. Добрянського є чимало дитячих книг, навіть найновіших! Тому дітки і їхні батьки охоче ознайомлювалися з ними.


Затишна атмосфера та цікавість дітей до того, що відбувалося, зробило фантастичним усе навколо і  навіть дорослі поринули у незвіданий світ казки та книги! 

 
 

Такі заходи буковинські пластуни разом із нашою бібліотекою планують проводити щомісяця. До того ж 14 березня відбудеться ще один подібний захід в приміщенні Чернівецького обласного дитячого притулку (вулиця Головна 169).

Тож запрошуємо щиро долучатися до нас! Чекаємо усіх охочих приділяти діткам часу більше, читати їм казочки та разом весело проводити час!!!

 
Підготувала Інна Лакуста